BEVAKNING & VAKTTJÄNSTER ONLINE SHOP

Säkerheten inom ett företag inom nöjesbranschen är väldigt viktig. Det kan vara svårt för dig som ägare att kunna koncentrera dig på säkerheten så pass som du kanske egentligen borde göra, du har nog annat att tänka på. Därför kan det vara en god idé att överlåta säkerheten åt ett bevakningsföretag som inriktat sig på just den säkerhet som innefattar din verksamhet. Du behöver inte längre oroa dig för om du får ihop nästa månadsschema med ordningsvakter. Du slipper oroa dig för om den där nya killen kommer att gå bra ihop med resten av gänget, hela den biten sköts via oss på Digital Gate Keeper.

Ordningsvakter
Att ha ordningsvakter kan vara ett krav från polisen eller efter egen begäran. När ordningsvakter jobbar hos dig, så jobbar dom egentligen under polismyndigheten i länet. Det är alltså inte ägarens personal, utan egentligen är det polisens "förlängda arm" som agerar via Digital gate keeper hos dig. En ordningsvakts agerande kan alltså inte beskyllas tillställningens ägare, utan det är ordningsvakten som alltid agerar utifrån eget initiativ.

Digital Gate Keepers ordningsvakter
Vi satsar hårt på att få tag på länens bästa ordningsvakter. Vi vill för er och vår skull att ordningsvakternas agerande skall vara enligt regler och att ordningsvakterna vi erbjuder er kan trygga er tillställning på ett bra sätt. Du skall veta att när du anlitar oss för bevakningsuppdrag så skickas endast erfarna ordningsvakter till dig för att utföra bevakningen. All personal kontrolleras noga vid anställning samt vid senare arbete. Därför tycker vi inom Digital gate keeper att det är viktigt att våra kunder snabbt framför sina åsikter om vårat arbete så vi snabbt kan påskynda eventuella ändringar av agerande eller arbete. Glöm dock inte att ordningsvakter i slutänden alltid jobbar för polisen.

Utstyrsel
Digital Gate Keepers ordningsvakter alltid svarta byxor samt svarta skor i tjänst. Utöver detta är det enligt kundens önskan om ordningsvakterna skall bära kostym, beige piké eller grå/blå långärmade skjortor. Under dessa plagg försöker vi inom D.G.K propagera för att ALLA ordningsvakter skall bära skyddsväst.

Utöver denna utstyrsel kan också ordningsvakterna bära batong och handfängsel enligt ordningsvaktens egen önskan.

Kortfattat...
- Du vet att du har bra vakter från början
- Du spar allt arbete kring säkerheten
- Du kan koncentrera dig på ditt egentliga affärsintresse

Mer information >>INBROTTSLARM
Ett larmsystem skall vara enkelt att sköta.
| Läs mer här.

VILLALARM
Ett larm har som uppgift att 'Avskräcka' 'Uppmärksamma' och gör din bostad säkrare, både när du är hemma och borta.
| Läs mer här.

FÖRETAGSLARM
Ett larm i kombination med utryckning av väktare minimerar kostnaderna vid ett inbrottsförsök.
| Läs mer här.

MULTICOM
Säkraste larmöverföringen.
| Läs mer här

DIMGENERATORER
Med Protect stoppar du ett inbrot på mindre än 20 sekunder.
| Läs mer här.

Startsida | Bevakning & vakttjänster | Larm | Datasäkerhet | Online shop | Kontakt
Vi samarbetar med ett säkerhet klass 3 företag, vi är enbart deras säljare och kommer inte att utföra någon tjänst utan endast förmedla dessa till dem. Således ska samtliga garantier som lämnas av Digital Gatekeeper uppfyllas av vår samarbetspartner.

Design: New Vision.
Information på denna sida, inkluderande, men ej begränsat till, text, bilder, ljud, är upphovsrättsskyddat material enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, och får ej återges, överföras, distribueras eller sparas utan skriftligt medgivande från New Vision. Rättsliga åtgärder enligt 7 kap samma lag vidtages mot dem som bryter mot upphovsrätten, medförande skadestånd, böter eller fängelsestraff.